Skischoen op Maat, Jan is er blij mee!

Sport2000 Van den Berg Skischoen op Maat

Skischoen op Maat, Jan is er blij mee!

In een eerder artikel hebben we jullie mee laten kijken hoe voeten opgemeten worden en hoe een zooltje op maat gemaakt wordt. Jan had ons een deel 2 beloofd zodra zijn schoenen er zouden zijn. De skischoenen zijn al een aantal malen gebruikt en de pijnlijke voeten zijn verleden tijd.

“Ik ben Jan Huibers en zoals ik eerder vertelde had ik altijd ontzettend pijn in één of beide voeten tijdens het skiën. Ik had mijn vorige skischoenen al uit laten drukken en warm laten maken maar de pijn bleef. Ik kon zelfs de schnallen op mijn voet niet eens een beetje vast doen, die had ik altijd los liggen. Tijd voor een andere aanpak dus.

Alles was deze zomer al een keer opgemeten, het bleek dat ik een bijzonder hoge wreef heb en een hele brede leest. Verder ben ik gewoon blij met mijn voeten, ze doen het verder namelijk prima, alleen in skischoenen deden ze pijn.

De afspraak begon om 12:00 en die begon met een prima bakje koffie, eerst even de nieuwe schoen passen zonder binnenschoen erin om te meten of de vrije bovenruimte in de schoen  klopte. Daarna begon het aanpassen en dat is best bijzonder om te zien, ik heb geprobeerd alles zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen, soms lukte dat wat minder goed want het is gewoon wel doorwerken voor het team.

Gert van den Berg Sport2000

Toen de schoen uiteindelijk op maat was heb ik ook nog gekozen voor een foamschoen, dat is al eerder te zien geweest in een artikel op deze site en heb ik dus niet gefilmd. Onderaan dit bericht staat de video van het foamen dat we eerder hebben opgenomen.

Toen alles klaar was en ik de schoenen kon passen zonder hulpstukken voelden ze als pantoffeltjes. Ze zijn ook meteen getest in Snowworld Zoetermeer, ze zaten echt FANtastisch.

Wil je dit ook eens van dichtbij bekijken dan weet je waar je moet zijn…bij Skischoen op maat.”

Last van knellende schoenen en altijd problemen met skischoenen?

Heb je echt last van altijd maar die knellende skischoen of koude voeten dan is dit toch echt de oplossing. Wie wij ook kennen die bij Skischoen op Maat zijn geweest … het zijn allemaal zeer tevreden klanten geworden.

Skischoen op Maat werkt uiterst nauwkeurig en er kunnen maar beperkt op 1 dag mensen geholpen worden. Wacht dus zeker niet tot het allerlaatste moment. Wij zijn zelf ook zo’n tevreden klant en willen jullie alleen maar wijzen dat er oplossingen zijn voor knellende schoenen, koude voeten of van andere ongemakken. Laat je goed adviseren. Succes!

Hoe het foamen in zijn werk gaat daarvoor is vorig jaar al Stefan gaan kijken bij Gert van den Berg in Driebergen. Stefan zijn verhaal kun je HIER lezen en de video staat ook nog hieronder.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...