Skischoen zolen op maat, waarom eigenlijk VIDEO

Skizolen Skischoen op Maat

Skischoen zolen op maat, waarom eigenlijk VIDEO

We behandelen weer een veel gestelde vraag inzake skischoenen. Waarom eigenlijk een ski zool die op maat wordt gemaakt. Over het hoe en waarom dat verteld Gert jullie graag in een nieuwe video.

We hebben een expert erbij gehaald, Gert van den Berg uit Driebergen. Gert heeft er zelfs een video voor opgenomen. Je weet gelijk precies hoe het zit. Meer weten? Klik dan ook op onderstaande video!

Wij zijn zelf al jaren tevreden over skischoenen op maat en daar hoort natuurlijk een op maat gemaakte zool bij. De skischoenen die wij hebben voelen aan als pantoffels en nooit meer last van knellende of koude skischoenen. Niet goed zittende skischoenen kunnen je vakantie maken of breken. Maar daar kun je dus echt wel wat aan doen.

Hebben jullie vragen inzake skischoenen en dat mag van alles zijn. Stuur je vraag in naar info@fantastischoostenrijk.nl Wij zijn erg benieuwd naar jullie vragen.

Voor meer informatie of vragen neem contact op met:

Van Den Berg Sport in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

www.skischoenopmaat.nl

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×