Skischoenen opbergen na een winterseizoen hoe?

Nordica achterinstap skischoen

Skischoenen opbergen na een winterseizoen, wat is de beste manier!

Als je skiseizoen er weer opzit dan is het opbergen van je winterspullen wel iets wat je goed zou moeten doen. Dat geldt niet alleen voor je kleding (wellicht skipak laten stomen, reinigen) ski’s goed opbergen maar ook zeker voor je schoenen.

Zodra je laatste skimeters zijn gemaakt dan heeft het de voorkeur om je schoenen wel goed te verzorgen. Condens is vaak wat er speelt tussen jou binnenschoen en de buitenschoen. Dat moet je dus droog maken…. In de onderstaande video kun je kijken wat je allemaal zou moeten doen om lange tijd jouw skischoenen weg te zetten zodat je ze in het volgende winterseizoen weer kunt gebruiken.

Voor meer informatie of vragen neem contact op met:

Van Den Berg Sport in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

www.skischoenopmaat.nl

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×