Skischoenen vervangen en Foamen VIDEO

Nordica achterinstap skischoen

Skischoenen vervangen en Foamen

Onze Jan die vele km per jaar maakt op de ski’s was toe aan nieuwe skischoenen. Skischoenen die twee jaar intensief waren gebruikt en het plastic toch wat flexibeler was geworden. Jan houd van een schoen met een hoge flex en wilde nieuwe “pantoffels” en die heeft hij gekregen.

Ook heeft hij gekozen om de schoenen te laten foamen. Wat dat allemaal is dat kun je zien in bijgaande video.

Één ding weten wij zeker. De schoenen zitten als gegoten en ook geen klachten meer van knellende voeten. Skischoen op Maat helpt je echt van jouw eventuele skischoenproblemen af.

Mochten jullie vragen hebben inzake skischoenen dan kunnen we deze vragen altijd voorleggen aan een expert en zullen daar dan apart over berichten. Stuur je vraag in naar info@fantastischoostenrijk.nl Wij zijn erg benieuwd naar jullie vragen.

Voor meer informatie over de skischoen op maat neem dan contact op met:

Van Den Berg Sport in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

www.skischoenopmaat.nl

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×