Skischoenen vervangen wanneer?

Nordica achterinstap skischoen

Skischoenen vervangen wanneer?

We behandelen weer een veel gestelde vraag inzake skischoenen. Wanneer dienen skischoenen nu vervangen te worden?

De nieuwe skischoenen van tegenwoordig zijn in ieder geval een stuk lichter dan de schoenen van zo’n 10 jaar geleden. Het materiaal is dan ook stukken flexibeler geworden maar dan nog is de vraag hoelang gaan deze skischoenen mee.

We hebben een expert erbij gehaald, Gert van den Berg uit Driebergen. Gert heeft er zelfs een video voor opgenomen. Je weet gelijk precies hoe het zit. Meer weten? Klik dan ook op onderstaande video!

Binnenkort (oktober 2023) komt een van ons team daar weer nieuwe skischoenen aanmeten en zullen daar dan een video opname van maken die wij op ons platform zullen gaan delen. Hou dus de website in de gaten.

Hebben jullie vragen inzake skischoenen en dat mag van alles zijn. Stuur je vraag in naar info@fantastischoostenrijk.nl Wij zijn erg benieuwd naar jullie vragen.

Voor meer informatie of vragen neem contact op met:

Van Den Berg Sport in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

www.skischoenopmaat.nl

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...