Skiseizoen 2021-2022 geopend op de Kitzsteinhorn Kaprun

Kaprun Kitzsteinhorn 16 oktober 2021 Alpin Center

Skiseizoen 2021-2022 geopend op de Kitzsteinhorn Kaprun

De 1e skidag hebben we weer achter de rug en het was er ook eentje om in te lijsten en dan hebben we het met name over het weer. Het was zonnig er stond weinig wind en op de pistes lag alleen maar poeder. Mooi was ook dat de skipistes al tot en met het Alpincenter (2.450 meter) waren geopend.

Uiteraard waren we live te vinden op facebook en we hebben nog een korte video van deze dag gemaakt.

De komende twee dagen zijn we ook op deze gletsjer te vinden en we zullen nog wat videos en livevideo’s op facebook en instagram opnemen.

In de ochtend namen we in het centrum van Kaprun nog een livevideo op (Instagram) Volgen jullie ons daar ook al?

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Van Beeck tenten

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht