Skiseizoen afsluiting komend weekend op de gletsjers

Kaprun Kitzsteinhorn Langwied

Jullie lezen het goed. Het skiseizoen gaan we afsluiten op de gletsjers. Het was een lang seizoen en ook een FANtastisch seizoen. De laatste jaren zijn we niet zo  verwend met zoveel sneeuw. Dit is ook de winter geweest waarbij we maar minimaal gebruik hebben gemaakt van de zonnebril tijdens het skiën. Vaak was het echt de google die op moest. Dat was ook geen straf want ook dit jaar hadden we weer mooie googles van Bluetribe op gehad. Sneeuwval maar ook ijzige temperaturen hebben we dit jaar gehad en daar tekenen we zo weer voor als het om volgend seizoen gaat.

Maar…as vrijdag tm zondag zijn we nog even de laatste skimeters aan het maken op de gletsjers van Kaprun en Stubai. Vrijdag en zondag zijn we op de Kitzsteinhorn in Kaprun en zaterdag zijn we op de Stubaier Gletsjer. Wie weet komen we jullie wel tegen.

Stubaier Gletsjer

Het beloofd ook goed weer te worden. Natuurlijk gaan we live op facebook en zullen we nog video updates maken zodat jullie ook kunnen zien dat het zo laat in het seizoen nog best loont om eens op een gletsjer te gaan kijken.

Bergfex Kaprun 25 apr 2018

Bergfex Stubaier Gletsjer 25 apr 2018

Houden jullie onze berichten maar in de gaten en dan vanaf 1 mei worden het zomerse berichten…

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht