Skiseizoen Kaprun Kitzsteinhorn tot 24 juli 2021?

Skiseizoen Kaprun Kitzsteinhorn wellicht tot 24 juli 2021

We hebben het woordje wellicht er maar tussen gezet. Kaprun Kitzsteinhorn is zeer positief met welke versoepelingen de Oostenrijkse regering gaat komen vanaf de maand mei. Kaprun Kitzsteinhorn, en dat is natuurlijk de gletsjer, geeft aan dat ze dan ook voor de skiërs en snowboarders open wil blijven tot 24 juli 2021.

Mocht dit zo zijn en we kunnen in de zomer weer reizen (wellicht al mei of juni maar zeker juli) dan proberen wij daar zeker weer eens een kijkje te nemen. We wachten het allemaal rustig af. Eerst maar eens het positieve nieuws afwachten die nog moet komen. Maar het skiseizoen zou zomaar verlengd kunnen worden tot 24 juli 2021.

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Hoe gaaf je op de gletsjer kan skiën dat kun je nog eens bekijken op onze enige skidag van het seizoen 2020/21.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht