Skiseizoen Kitzbühel geopend op Resterkogel

Kitzbühel Resterhöhe

Kitzbühel Resterhöhe foto facebook @kitzski.at

Skiseizoen Kitzbühel geopend op Resterkogel

We zijn er dit jaar voor het eerst niet bij. Het skigebied van Kitzbühel opent al sinds 2014 in de maand oktober. Dat kan omdat er zogenaamde sneeuwdepots zijn opgeslagen. Ook dit jaar is men weer in oktober open gegaan. Helaas kunnen we er dit jaar niet bij zijn maar we zijn wel even wezen kijken op de webcam of ze ook echt zijn open gegaan. Zie hieronder…. de webcambeelden.

Op de facebookpagina van Kitzski stonden nog een aantal foto’s en we zagen ook weer een groep met echte hele oude ski’s. Zo n groep kwamen we elk jaar wel tegen bij de opening maar wij geven toch de voorkeur aan wat nieuwere ski’s.

Kitzbühel Resterhöhe de 1e skidag 24 oktober 2020

Kitzbühel Resterhöhe de 1e skidag 24 oktober 2020 foto facebook @kitzski.at


Kitzbühel Resterhöhe de 1e skidag 24 oktober 2020

Kitzbühel Resterhöhe de 1e skidag 24 oktober 2020 foto facebook @kitzski.at

De Resterkogel is dus weer open en menig ski team zal ook weer heel wat trainingsuren gaan doorbrengen in de maand november.

Gaat er binnenkort nog meer open in Kitzbühel?

Ja zeker in november gaat ook Walde open. Walde ligt tegen de Hahnenkamm aan en daar liggen twee sneeuwdepots. Ook daar gaat dus binnenkort het seizoen starten. Als alles meezit dan gaat het skigebied eind november steeds meer pistes openen.

Kitzbühel Hahnenkamm @Grietje Steenbeek

Kitzbühel Hahnenkamm Sneeuwdepot bij Walde @Grietje Steenbeek

Het skiseizoen Kitzbühel is weer geopend en alten we hopen dat we er weer snel naar toe kunnen gaan.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en deze komt volgende week binnen. Als alles meezit kunnen we volgende week (28 oktober 2020) online gaan met deze buffy’s. Voor een vriendenprijs van 6 euro per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten alles is inclusief. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Hoe de site zeker maar in de gaten.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Haus Steiner

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...