Skiteam Roundhill Dordrecht zoekt skiërs 

Skiteam Roundhill Dordrecht zoekt skiërs 

Wij zijn als Skiteam op zoek naar nieuwe skiërs / leden die onze vereniging willen komen  versterken.

Is skiën je hobby en is de basis je al bekend of heb je al meer ervaring en wil je graag  wedstrijden gaan skiën? Ben je reeds al een wedstrijdskiër maar wil je niet vastzitten aan één of meerdere pakketten? Misschien ben je wel een baanskiër en wil je ook graag trainen  in de sneeuw en meedoen aan sneeuwwedstrijden, of was je een wedstrijdskiër en wil je de  (hand)schoenen weer oppakken zonder aan een verplicht pakket vast te zitten? Meld je dan aan bij Skiteam Roundhill Dordrecht!

Wij zijn een Skiteam die aan wedstrijden op indoor sneeuwbanen en in de ‘echte’ sneeuw in  het buitenland meedoet.

Ons globale programma is als volgt;

– Mogelijkheid te trainen op de dinsdagavond op de rollerband bij Roundhill in  Dordrecht;

– Woensdagavond trainen in Zoetermeer;

– 1x per 2 weken op zondag trainen in Landgraaf.

– In de schoolvakanties organiseren wij trainingsweken, in de herfstvakantie gaan we  naar Oostenrijk, meestal naar Pitztal, in de Kerstvakantie een trainingsweek in  Zauchensee in Oostenrijk ter voorbereiding op de wedstrijden die worden  georganiseerd in de 2e week van de kerstvakantie. Rond de voorjaarsvakantie hebben  wij wederom een trainingsweek en een wedstrijdweek in Oostenrijk en doen wij mee  met het NJK (Nederlands (jeugd) Kampioenschap). Daarnaast zijn wij elk jaar van de  partij bij de KidsTrophy, een internationale wedstrijd voor de jeugd tot en met 12 jaar in Altenmarkt/Zauchensee in Oostenrijk.

Bij Skiteam Roundhill Dordrecht draait het om plezier hebben met elkaar, maar daarnaast  willen wij uiteraard het beste uit de skiërs halen. We zijn tenslotte een Skiteam!  Bij ons hoef je dus geen verplichte pakketten af te nemen, maar als vereniging proberen wij wedstrijdskiën betaalbaar te houden door tegen kostprijs te werken.

Lijkt bovenstaande je wel iets en heb je zin om wedstrijden te gaan skiën? Meldt je dan aan.

Kaprun Kitzsteinhorn 29 april 2021 Topfoto

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Chaletnl-banner-900x600

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht