Skitest Sölden Winteropening en Winter Warm Up Weekend

Sölden 10 november 2018

De skitest in Sölden staat sinds 3 jaar ook in onze agenda om naar toe te gaan. We doelen dan niet op de Winteropening die van 9 tot en met 12 november 2019 wordt gehouden maar meer op het Turner Test Weekend.

Winteropening

Maar eerst dan maar iets over de Winteropening die van 9 tot en met 12 november 2019 wordt gehouden. Ook dit event staat al jaren op de agenda. De Tiefenbachgletsjer is dan het toneel van één groot testcenter waar je de allernieuwste materialen kunt testen. Dit event is erg populair onder de leveranciers en winkeliers. Meer dan 1000 paar ski’s en 500 snowboards staan voor je klaar. Maar er is meer…. Ook kun je er verschillende helmen, goggle’s en meer wintersportgear testen.

Sölden 9 november 2018

Winter Warm Up Weekend Sölden

Zelf zijn wij aanwezig bij het event van het Nederlandse skimerk Turner. Dit testevent wordt gehouden van 7 tot en met 10 november 2019 en dan zijn ook de Tiefenbach- en de Rettenbachgletsjer het decor. Met een groep van circa 100 gezellige mensen zullen we de verschillende ski’s van Turner gaan uittesten. De gezelligheid zal zeker niet alleen plaatsvinden op de pistes maar zeker ook er buiten. Ben je er één keer bij geweest dan kijk je al uit naar het volgende jaar. Wij zijn er bij! Maar jullie kunnen er ook bij zijn. Tot 7 oktober 2019 kun je je aanmelden. Meer informatie kun je HIER lezen. Tot dan!

Hoe het op de pistes op één van deze dagen was kun je hieronder bekijken en de 2e video is een aftermovie van de Winteropening 2018.

Turner Banner

Winter Warm Up Weekend 2019

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Turner Designed Ski in Sölden

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht