Skitour van Ellmau naar Kitzbühel

Wilder Kaiser Ellmau

We kregen van Jeffrey van der Munnik een verslag en video binnen van de skitour die hij maakte van Ellmau naar Kitzbühel.

Op 26 februari 2019 hebben we een lekker tochtje gemaakt vanaf Ellmau naar Kitzbuhel om speciaal naar de misschien wel de meest extreme downhill piste van de wereld te gaan. De downhill piste van de Hahnenkamm.

We zijn vanaf de Hartkaiser bij Ellmau gestart en via Scheffau naar Brixen im Thale geskied. Daar overgestoken en in de SkiWeltbahn van Brixen im Thale gestapt om naar Westendorf te gaan. Eenmaal daarboven wordt de route naar de Ki West al goed aangegeven om onderaan de de Ki West de bus te nemen naar de Pengelstein.  Vanaf de Pengelstein vervolgde we onze route via Kirchberg naar Kitzbühel met uiteraard het prachtige weer!
Kitzbühel Hahnenkamm

Eenmaal boven bij het starthuis van de downhill hebben we eerst staan kijken hoe steil het allemaal wel niet is. Hebben heel de route gevolgd zover het begaanbaar was en met verbazing staan kijken waar de skiërs tijdens de wedstijd naar beneden suizen.

Groetjes Jeffrey van der Munnik

Jeffrey bedankt voor je bijdrage. Wie volgt?

Hahnenkamm

Kitzbühel Hahnenkamm

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht