Skivideo compilatie Zell am See 10 december 2021

Zell am See 10 december 2021

Zell am See 10 december 2021

Skivideo compilatie Zell am See 10 december 2021

Vorige week waren we in Zell am See op de Schmittenhöhe. Daar hebben jullie vast al onze video update van gezien. Maar het was zo’n mooie skidag en dan film je de hele dag door. We hebben daarom zoveel materiaal dat we ook een skivideo compilatie hebben opgenomen.

Ga daar maar eens voor zitten.

Wie is er dit winterseizoen op deze pistes te vinden? Wij gaan zeker dit seizoen nog een keer terug en zullen ook zeker weer een keer Kaprun ook meenemen. Dan gaan we via de Maiskogel en de 3K richting de gletsjer. Maar ook dagelijks kunnen jullie vanaf volgende week weer beelden bekijken. Ook via onze sociale media kanalen waar we dagelijks ook live video’s verzorgen. Vanaf 24 december 2021 is het weer raak.

Zell am See topfoto

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...