Skivideo rondje SkiWelt Ski In and Out CampingWelt

Brixen im Thale Jochbahn Nieding

Gezien het weer en de sneeuwval hebben we niet de sprong gewaagd naar een ander skigebied. De situatie op de wegen hebben ons er toe bewogen niet de weg op te gaan. We gaan het met deze omstandigheden niet opzoeken en dat is al een aantal dagen aan de gang. Graag hadden we nog een bezoek gebracht aan Zell am See, Saalbach, Pitztal, Stubaital, St Johann in Tirol en de Kitzbühelerhorn. Deze gebieden zullen even moeten wachten.

Het goede nieuws is wel dat er in deze gebieden de komende weken meer dan gemiddeld sneeuw aanwezig is. Omstandigheden zullen dan qua kwaliteitsneeuw FANtastisch zijn.

CampingWelt Brixen im Thale

We zijn dus gebleven op de Camping in de ochtend en daar maakte we deze live video nog op facebook.

Maar we hebben dit keer een video gemaakt met helmcamera en we laten jullie een leuk deel zien van dit FANtastische gebied.

We zijn gaan kijken in Scheffau, Ellmau, Brixen en ook is geopend de Tanzertalabfahrt naar Brixen im Thale toe. Een zeer familievriendelijke piste die er goed bij ligt aangezien dit een natuursneeuwpiste is. Dat geldt ook voor de Götschenafdaling. Deze afdaling brengt ons weer terug naar CampingWelt. Zo kunnen jullie niet alleen zien dat je vanaf de camping kunt skiën maar ook naar de camping toe. Sterker nog je skiet tot je caravan en de vraag is waar kun je dit nog meer doen in Oostenrijk?

Bekijk de lange video en ruik en proef de kwaliteit van de sneeuw.

Tijdens de afdaling bij de Tanzertalabfahrt zijn we ook nog live gegaan op facebook.

RTL Weer Brixen im Thale 4 jan 2019

Turner Ski's

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht