Skivideo vanaf de Kitzsteinhorn Kaprun 14 oktober 2020

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Skivideo vanaf de Kitzsteinhorn Kaprun 14 oktober 2020

We waren op de mooiste dag van deze week op de Kitzsteinhorn en dat is de gletsjer van Kaprun. Dat was tevens onze eerste skidag in het seizoen 2020-2021. Ook was het de eerste dag dat wij onze gloednieuwe skipas gingen uitproberen. Wij hebben de SuperSkiCard bekijk maar eens in welke gebieden je daarmee kunt skiën. Er komt nog een normale video update maar eerst willen we jullie de skivideo beelden laten zien van deze dag.

We hebben en skivideo in elkaar gezet en het was weer smullen in de sneeuw. De omstandigheden qua sneeuw konden niet beter. Op de gletsjer was een heerlijke poederlaag en het was op de pistes die pen waren echt knallen. Maar kijk mee en wie weet krijg je wel zin om kijk je lichtelijk toch jaloers naar deze beelden. Laten we hopen dat we gewoon een normaal winterseizoen gaan krijgen maar dat is afwachten. Bekijk eerst de video maar! (overigens in de video wordt een datum genoemd maar we zitten natuurlijk in 2020 ipv 2014)

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Superskicard

© superskicard.com

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...