SkiWelt 10 april 2023 wat een verschil met 2024

SkiWelt Westendorf

Westendorf laatste skidag van het seizoen 10 april 2023

SkiWelt 10 april 2023 wat een verschil met 2024

We waren aan het bladeren hoe het exact een jaar geleden was. Wat een verschil. door de hoge temperaturen waar we al vanaf medio januari in de alpen last van hebben is het skiseizoen in sommige gebieden beneden de 2000 meter al afgelopen.

Afgelopen jaar stonden we op 10 april gewoon nog op de pistes van SkiWelt. Toch willen we de pistes laten zien hoe deze eruit zagen. Dat het warmer gaat worden dat spreken we niet tegen maar dat het ieder jaar zo gaat verlopen als dit jaar daar geloven we niet in. Een winter zoals we die enkele jaren geleden voorgeschoteld hebben gekregen komt vast weer terug, wie weet wel volgend winterseizoen.

Bekijk onze video nog maar eens van afgelopen 10 april 2023. De pistes lagen er in ieder geval heerlijk bij.

Ook waren we nog live op Facebook en Instagram. Als toegift nog een video op Tiktok

Het skiseizoen is in dit skigebied teneinde en dat geldt voor meer niet-gletsjer gebieden. Daar is het nu afgelopen en men kijkt uit naar het zomerseizoen. Het zomerseizoen gaat in sommige gebieden al beginnen vanaf het hemelvaartsweekend (vanaf 9 mei 2024) of iets later.

Maar….. toch gaan wij zoals het er nu naar uitziet nog een keertje skiën en dat doen we dan ook op de gletsjers die Oostenrijk rijk is. Vanaf Koningsdag (27 april 2024) zou dat gaan gebeuren. We weten nu nog niet waar we dat gaan doen. Dat hangt absoluut van het weer af. Overigens de mountainbikes zijn dan ook mee… Jullie krijgen dus nog wat sneeuwbeelden te zien aan het einde van de maand en daarna gaan we ook definitief overschakelen naar het zomerseizoen!

Blijf ons maar volgen (ook op alle sociale media kanalen) we draaien gewoon 365 dagen per jaar!

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×