SkiWelt 15 februari 2020 terug in de tijd

Kasbichl lift Hopfgarten

SkiWelt 15 februari 2020 terug in de tijd

Ook gaan we weer terug in de tijd. Precies 2 jaar geleden hebben we een video update gemaakt in SkiWelt. We stonden toen aan het begin van de Krokusvakantie die voor ons toen 2 weken duurde. Ook wisten we toen niet dat we in deze periode op 29 februari onze laatste skidag hadden van het skiseizoen…. Ook van Covid of Corona hadden we nog niet echt gehoord maar….. de 2 jaar erna des te meer helaas. Maar we zien nu toch ook licht aan het einde van de tunnel.

Maar eerst nu even terug in de tijd. Hoe lagen de pistes er toen bij?

Zaterdag 15 februari 2020 zijn we in ons thuisgebied gebleven en dat betekende dat we een rondje zijn gaan maken in SkiWelt. Ook zijn we voor het eerst dit seizoen in Itter gaan kijken. Ook nog met de Salvistabahn mee geweest. Deze lift gaat komende zomer vervangen worden en gaat ook een stuk hoger uitkomen. Waar deze lift nog op de Kraftalm uitkomt daar wordt de lift doorgetrokken naar de Kleine Salve. Opening van deze nieuwe lift is gepland in het nieuwe winterseizoen 2020/2021.

Ook zijn we naar een lift gegaan die je moet nemen als het zonnig weer is in SkiWelt. Je zit de hele lift heerlijk in de zon, wel goed insmeren! Dit alles zie je in een nieuwe video update die voor jullie klaar staat.

Natuurlijk zijn we weer op facebook live gegaan. Dit kunnen jullie hier ook nog nakijken.

Kasbichl lift HopfgartenRTL Weer Hopfgarten 15 feb 2020

Colada Sport2000 banner

Grittlmühle grote afsluitbanner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Ski Outlet Logo

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...