SkiWelt 2 januari 2020 VIDEO

Hohe Salve Hopfgarten Söll

SkiWelt 2 januari 2020, wat een geweldige dag was het weer. Voor de zoveelste dag achter elkaar was het Kaiserwetter en dat betekent zonnig weer, weinig wind en op en top genieten. Klein nadeel is dat de dorpen goed bezet zijn, de lokale bevolking ook wat vrije dagen hebben en het daardoor op de pistes gewoon druk is.

Maar ook deze dag zijn we in ons thuis gebied (SkiWelt) gebleven en hebben een klein rondje gemaakt. Hoe het was? Bekijk de video maar eens. In de video aan het einde een mooie zonsondergang.

Ook hebben we een poging ondernomen om op facebook live te gaan. Dat hebben we 3 keer gedaan. Probleem met internet en Oostenrijk is wel dat je niet overal goed bereik hebt. Daar hadden we een beetje last van. Toch willen we deze video’s je niet onthouden.

Hohe Salve Afdaling

Hohe Salve Söll

Uitzicht vanaf Hohe Salve naar Brixental Westendorf

Uitzicht vanaf Hohe Salve naar Brixental Westendorf


Dalafdaling Nieding Brixen im Thale met uitzicht Brixental Westendorf

Dalafdaling Nieding Brixen im Thale met uitzicht Brixental Westendorf


Westendorf Brixen im Thale Zonsondergangg

FANtastische Zonsondergang

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht