SkiWelt 21 december 2015

SkiWelt 21 december 2015

SkiWelt Jochbahn

SkiWelt, wij zijn inmiddels weer in Nederland maar we willen toch onze laatste video die wij mochten maken afgelopen maandag toch nog even aan jullie laten zien. Sommige beelden zijn wellicht erg negatief maar we willen juist laten zien hoe het in dit prachtige gebied is. Er kan absoluut geskied worden. Er zijn een paar plekken die er wat minder uitzien maar de mensen van de Bergbahnen zijn dag en nacht in de weer om de pistes zo aangenaam mogelijk neer te leggen. De mannen (en wie weet vrouwen) leveren dagelijks een wereldprestatie zodat wij weer kunnen skiën.

Op het moment dat we dit bericht schreven kregen we wat laatste beelden van vandaag binnen. We zullen deze filmpjes snel monteren zodat we dat ook jullie weer kunnen laten zien.

We doen nog steeds een oproep aan jullie. Heb je filmpjes , video’s of wat dan ook stuur het naar ons toe en wij maken er wel wat van ?

Tot slot willen wij een ieder een FANtastische kerst toewensen en na de kerst zullen we weer wat live updates maken in de verschillende skigebieden. Kaprun en dan met name de gletsjer zal volgende week zeker voorbij gaan komen.

SkiWelt Westendorf

Bluetribe                                Chaletplus

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×