SkiWelt 2e kerstdag Hohe Salve VIDEO

SkiWelt Hohe Salve

SkiWelt 2e kerstdag Hohe Salve VIDEO

We zaten erg te twijfelen om vandaag nog een klein rondje te maken maar hebben het toch maar gedaan. Zo blijven jullie op de hoogte mbt de condities. Het weer was deze dag koeler dan de dag ervoor. Dat betekende dat de pistes redelijk goed zijn gebleven.

We hadden een doel vandaag en dat is even de Hohe Salve opgaan en dat is gelukt, Op facebook waren we er ook live bij en van deze dag hebben we uiteraard nog een video in elkaar gezet.

Deze kun je hieronder bekijken.

Hopfgarten Söll uitzicht op het Brixental

Hopfgarten Söll uitzicht op het Brixental


Hoofdkam Oostenrijkse Alpen

Hoofdkam Oostenrijkse Alpen

Wilderkaiser

Brixen im Thale Hoch Brixen Hohe Salve

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Twinsport WaxenSlijpen Fantastisch-Oostenrijk Banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×