SkiWelt Afdaling Scheffau 9 december 2023

SkiWelt Scheffau CMP

Top van Scheffau bij de Brandstadl

SkiWelt Afdaling Scheffau 9 december 2023

Afgelopen zaterdag was het behoorlijk mooi weer geworden. Wij waren in SkiWelt. De video update hebben we al laten zien maar als het echt mooi weer is laten we ook wel eens een afdaling zien.

Deze keer is het de beurt aan de dalafdaling van Scheffau. Een mooie lange afdaling. De piste lag er geweldig bij. Poedersneeuw tot in het dal. Bekijk de afdaling maar eens hieronder.

We hebben al eerder deze week twee video updates uitgebracht. Één van de openingsdag van 8 december 2023. Toen hebben we een rondje om de Hohe Salve gemaakt. De tweede dag was Scheffau en Ellmau ons doel. Deze 2 video updates zien jullie hieronder.

Voor de nieuwe omleiding die gemaakt is bij de afdaling Nieding zou je HIER moeten kijken.

Overigens hebben jullie nog de update van afgelopen zondag nog tegoed. toen hebben we een rondje gemaakt in Westendorf. Nog even geduld maar dan gaat ie ook live.

Voorts zijn gelukkig de vooruitzichten ook weer goed. Donderdag/vrijdag weer sneeuw tot in de dalen. Dat wordt een mooie opfrisser. Blijf ons maar volgen, check anders het laatste weerbericht HIER.

Brixen im Thale Nieding

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Logo 2023 wit

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×