SkiWelt Afdaling Tanzer Brixen im Thale

Brixen im Thale Tanzer

Na het zien van onze update vanuit Scheffau en Ellmau kregen we wel heel veel vragen binnen. Er waren een aantal dezelfde vragen bij.

Of wij ook niet de afdaling Tanzer hebben opgenomen richting het dal van Brixen im Thale. Nou is dat erg toevallig dat we dat op dezelfde dag hebben gedaan. Dit alles was op zaterdag 26 januari 2019. De afdaling Tanzer is de familieafdaling die van de top van het Bergstation Jochbahn naar het dal van Brixen im Thale gaat. Het is een blauwe afdaling en op deze afdaling staan geen sneeuwkanonnen (nog) Maw er dient echt voldoende sneeuw te liggen als je deze afdaling wil doen… en er ligt nu sneeuw genoeg.

Ook staat er dan aan het einde van deze afdaling een bus klaar die je weer naar de twee dalstations brengt om weer naar Hoch Brixen te gaan of richting Westendorf.

Maar de vragenstellers hebben mazzel. De afdaling is hieronder te zien.

Brixen im Thale Tanzer

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...