SkiWelt afdalingsvideo’s Fleiding, Kandler en Ki West 4K

SkiWelt 1 maart 2022 Kaiserwetter

SkiWelt afdalingsvideo’s Fleiding, Kandler en Ki West 4K

We maken ons weer op voor een FANtastisch wintersportseizoen. De komende tijd duiken we wat in video’s die we hebben opgenomen in het recente verleden. Dit keer komen er maar liefst drie video’s uit een geweldige skigebied, SkiWelt Wilderkaiser Brixental.

Toen we de video’s opnamen was het geweldig Kaiserwetter weer en juist met dit weer kun je ook mooie afdalingen in beeld brengen. Zeker met de camera die wij hebben want daarmee zetten we alles in 4K. Het mooiste beeld bekijk je dan ook op je televisie. Laat maar eens horen hoe jullie die beelden ervaren.

Welke afdalingen staan klaar voor jullie?

  • Afdaling Ki West
  • Afdaling Fleiding
  • Afdaling Kandleralm

Deze laatste afdeling (Kandleralm) is de verbindingspiste tussen Westendorf en Brixen im Thale. Wij sloegen alleen onderaan even naar rechts af want we gingen naar de camping. Ook kun je zien hoe makkelijk je daar heen kunt skiën.

Gaar er dus maar even voor zitten en bekijk ze op de televisie in 4K een aanrader.

SkiWelt 1 maart 2022 Kaiserwetter

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×