SkiWelt Brixen im Thale Alpen Iglu smelt weg

Alpen Iglu smelt weg Brixen im Thale

SkiWelt Brixen im Thale Alpen Iglu smelt weg. We kwamen bovenstaand plaatje tegen op de facebookpagina van Kitzbüheleralpen – Brixen, Kirchberg, Westendorf.

Een aantal weken geleden hadden we nog videobeelden gekregen die we nu pas verwerkt hebben. Ook al omdat we nu ook een foto zagen van een smeltend iglo dorp. In de video wordt nog zo n beetje alle kamers in gegaan. De ijsculpturen die zijn er nog. Herkennen jullie er nog een paar?

Hopelijk volgend jaar weer een prachtig Iglo dorp in SkiWelt Brixen im Thale.

SkiWelt Brixental uitzicht vanaf Hohe Salve

Hohe Salve

 

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×