SkiWelt Brixen im Thale Brantlalmsee het meer wordt gevuld

SkiWelt Brixen im Thale Brantlalm @Corinde Leek

SkiWelt Brixen im Thale Brantlalm foto @Corinde Leek

SkiWelt Brixen im Thale Brantlalmsee het meer wordt gevuld

Midden oktober waren we zelf eens gaan kijken bij de in aanbouw zijnde Brantlalmsee. Rond deze tijd was het de bedoeling om er zelf een kijkje te nemen, helaas was dat geen optie op dit moment. Wel kregen we beelden binnen en we konden de vorderingen zien. Sterker nog het meer wordt al gevuld met water. Dit kun je bekijken in onderstaande video.

Na 2 dagen van waterpompen is het meer nog lang niet vol dat heeft nog wel enige dagen te gaan. De Brantlalmsee is natuurlijk aangelegd om nog sneeuw zekerder te zijn in deze regio. Zodra het gaat vriezen zullen de sneeuwkanonnen en lansen ervoor gaan zorgen dat de eerste basis sneeuwlaag kan worden aangebracht. Natuursneeuw kan daarna de rest doen, tenminste dat hopen we.

SkiWelt Brixen im Thale Brantlalm See

Brantlalm See @Hans Beihammer jun. foto is gemaakt vanuit helikopter die sneeuwkanonnen ging plaatsen in het gebied

Laten we hopen dat het skiseizoen geopend kan worden op 5 december 2020. Dan staat nog steeds de opening gepland maar dan moet er wel iets verdwijnen. We duimen mee. Tot binnenkort SkiWelt Brixen im Thale Brantlalmsee.

SkiWelt SkiWelt Brixen im Thale Brantlalm

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer na 16 november 2020 binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

 

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Kogler banner

Ski Outlet Logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×