SkiWelt Brixen im Thale een nieuwe piste bij de Zinsbergbahn?

Zinsbergbahn SkiWelt

SkiWelt Brixen im Thale een nieuwe piste bij de Zinsbergbahn?

We kregen van Harold een korte video binnen en daar zagen we wellicht een nieuwe piste verschijnen.

Bij het Bergstation van de Zinsbergbahn in SkiWelt waar ook de Filzbodenbahn uitkomt daar kwam ooi ook een sleeplift boven. Deze lift is er al tijden niet meer maar nu hebben we de indruk dat via dat liftspoor dat ook iets breder is gemaakt een mooie aansluiting wordt of zelfs al is gemaakt. We gaan het in december zien als we daar weer voor het eerst onze rondjes gaan maken.

Wat denken jullie een stukje nieuwe skipiste of niet? Kijk de video hieronder.

SBS Weer Brixen im Thale 22 jan 2022

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...