SkiWelt Brixen im Thale Nieuw de Brantlalm See

SkiWelt Brixen im Thale Brantlalm Speichersee

SkiWelt Brixen im Thale nieuw de Brantlalm See. Er is weer wat nieuws te melden vanuit SkiWelt. Via Kees Verwijmeren kregen we dit nieuwtje binnen. Zelf waren we nog niet op de Brantlalm geweest in Brixen im Thale. Deze alm ligt net boven Brixen im Thale. Daar is ook de gelijknamige hut Brantalmhutte. Dit zomerseizoen wordt er een meertje gemaakt dat de Brantlalmsee gaat heten. Het water zal zeker worden gebruikt voor de sneeuwkanonnen en zal er voor zorgdragen dat er aan het begin van de winter een mooie basislaag sneeuw op de piste ligt.

De zomers zal het meertje vast worden gebruikt om een verkoelende duik te nemen. In juli/augustus zullen we zelf eens gaan kijken hoe het met de bouw staat.

Hieronder nog een korte video van Kees en wat foto’s.

Söll Hexenwasser Bahn Zomer

Dit is overigens niet het enige project dat er loopt in SkiWelt. Zo wordt er gebouwd aan een nieuwe lift vanuit Söll. Deze lift zou eind juli al klaar moeten zijn voor toeristen die graag naar het Hexenwasser willen gaan.

Salvistabahn Itter

Eind november zou dan een andere lift klaar moeten zijn. De oude Salvistabahn in Itter wordt vervangen door een veel grotere lift. Ook wordt deze lift doorgetrokken naar de kleine Salve. Hierdoor ontstaat er ook weer een nieuwe piste. Ook van deze liften zullen we zeker nog verslag gaan doen deze zomer.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Turner Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...