SkiWelt Brixen im Thale Sneeuwkannonen AAN

SkiWelt Brixen im Thale Sneeuwkannonen AAN

Vanuit SkiWelt Brixen im Thale hebben we weer wat materiaal gekregen. Vanochtend heeft het zelfs gesneeuwd tot in het dal. Helaas zijn er geen grote hoeveelheden gevallen maar dat is een kwestie van tijd ?

Vanuit het dorp kregen we onderstaande foto’s.

SkiWelt Brixen im Thale

Maar vlak nadat we een reeks van dit soort foto’s doorkregen hadden we contact met de mensen die werken aan de liften door geheel Oostenrijk. Ze waren is polshoogte aan het nemen bij Hoch Brixen hoe de situatie aldaar is en…..ja hoor bijna alle sneeuwkanonnen stonden aan… en dat is goed nieuws. Het is dan echt koud genoeg voor operatie sneeuwkanonnen AAN.

SkiWelt Brixen im Thale

En het blijft toch weer een heerlijk gezicht dat de bodem wordt gelegd voor een heel mooi winterseizoen dat nog tot begin april 2016 gaat duren.

SkiWelt Brixen im Thale

Aan het einde van dit artikel staan weer wat meer foto’s. Mochten jullie eventueel geïnteresseerd zijn in een appartement dan weten wij uit heel betrouwbare bron dat de eerste week van de kerstvakantie hier nog wat vrij is…. Landhaus Bachler  Daar zou je dan ook snel bij moeten zijn.

Landhaus Bachler

We werden op twitter ook nog even meegenomen ?

SkiWelt sneeuwkanon

We sluiten af met een video van afgelopen seizoen. Toen was het ook zo’n dag als vandaag. Enige verschil is dat het skigebied open was ? Maar dat gaat niet meer lang duren.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×