SkiWelt Brixen Scheffau 7 maart 2024 Video

SkiWelt Brixen im Thale Sneeuw

SkiWelt Brixen Scheffau 7 maart 2024 Video

Het had boven de 1000 tot 1200 meter gesneeuwd en dat waren helaas geen grote hoeveelheden. Toch zijn we even boven gaan kijken hoe de omstandigheden nu werkelijk waren.

We kunnen zeggen dat het een mooie opfrisser is geweest. De pistes waren zeker een stuk beter dan de weken ervoor. Maar verwacht geen poedersneeuw of omstandigheden die daar op lijken.

Wij hebben een klein rondje gedaan tussen Brixen im Thale en Scheffau am Wilderkaiser. Dat viel niet tegen. Ook nog even stil gestaan bij de Eibergbahn I en II. Deze lift gaat in april afgebroken worden en vervolgens wordt er een nieuwe lift gebouwd. De nieuwe lift zou een 8 persoonslift gaan worden (stoeltjeslift).

Ook dit gaan we in de gaten houden.

Hieronder de video update van deze dag alsmede de live video’s die we op de sociale media op hebben genomen. Stefan zat nog even in de lift vast maar die deed het gewoon weer na 10 minuten, geen probleem.

Eibergbahn I en II Scheffau

Eibergbahn I en II Scheffau

Eibergbahn I en II Scheffau

Scheffau Brandstadl

Aualmbahn Scheffau

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Renthier Westendorf Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×