SkiWelt Brixen Söll Scheffau

SkiWelt Brixen Söll Scheffau

SkiWelt

SkiWelt Brixen Söll Scheffau, op zondag 28 februari 2016 waren we weer is op bezoek in dit FANtastische gebied. We hebben een rondje om de Hohe Salve gemaakt en we zijn ook nog richting Scheffau am Wildenkaiser gegaan.

Belangrijke vraag die wij steeds krijgen hoe is het met de kwaliteit sneeuw en ligt er ijs? Op de laatste vraag kunnen we makkelijk een antwoord geven. IJs ligt er weinig tot eigenlijk niets. Poedersneeuw ligt er op dit moment niet. De sneeuw is zacht maar je kan er prima in snijden met de ski’s of snowboard. In de namiddag wordt het allemaal wel wat zwaar maar dat heeft ook met de krokusdrukte te maken. Deze zondag waren er weer heleboel mensen in het gebied onderweg. De temperatuur was ook ruim boven nul.

Scheffau

Komende week wordt er wel wat sneeuw verwacht maar de hoeveelheden zullen waarschijnlijk bescheiden zijn. Weerman Jeroen gaat ons daar deze week zeker nog even over bijpraten.

PS op dit moment (29 feb 17.00 uur) sneeuwt het op Hoch Brixen en is het min 2 graden) sneeuwgrens gaat snel het dal intrekken ? Morgen meer beelden….

Bluetribe                                Chaletplus

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×