SkiWelt de condities zijn weer sterk verbeterd

SkiWelt Scheffau

SkiWelt Scheffau, daar ligt weer goede kwalitatieve sneeuw

SkiWelt de condities zijn weer sterk verbeterd

Deze week zit Roel de Jong in SkiWelt. altijd in de 2e week januari is hij daar present en houd ons op de hoogte met veel foto’s hoe het daar is. Vandaag dan ook weer een foto update.

Kijk gewoon de foto’s en wij kunnen zeker zien dat er tov de kerstperiode de kwaliteit van de sneeuw met sprongen erop is voor uitgegaan. Ook krijgen we allerlei signalen binnen dat er volgende week ook nog wat sneeuw naar beneden gaat dwarrelen. We zijn benieuwd. Wellicht dat onze weerman daar morgenochtend al iets over kan zeggen.

Brixen im Thale

Bluetribe helm Brixen im Thale

Brixen im Thale

Brixen im Thale Iglo's

Brixen im Thale Iglo's

Brixen im Thale Iglo's

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...