SkiWelt de laatste skidag van het seizoen

SkiWelt de laatste skidag van het seizoen

Brixen 3 apr 2016

SkiWelt de laatste skidag van het seizoen en dan doelen we natuurlijk op vandaag, 3 april 2016. Het skiseizoen kwam maar langzaam opgang maar toen de sneeuw er eenmaal was … was er prima te skiën. Dit hebben jullie natuurlijk ook allemaal kunnen zien op onze video updates.
Als je nu zo naar de webcams kijkt dan zie je dat er nog prima te skiën is. De toeristen zijn weer naar huis en kijken natuurlijk uit naar het volgende seizoen. De liften die in de zomer gebruikt gaan worden gaan in de revisie maar al snel gaan de liften in SkiWelt weer open. Op 14 mei 2016 gaan de gondels weer draaien en dat is dan tevens de start van het zomerseizoen. In de zomer is het ook echt FANtastisch in de Kitzbüheleralpen. Wandelen, klettern, mountainbiken, zwemmen, golfen en zo kunnen we nog wel even verder gaan. Alles is voorhanden.

Zo is bv in Kitzbühel dit onderstaande plaatje erg bekend. In de ochtend nog even skiën (in april) om vervolgens in de middag de golfbaan op te gaan. Zell am SeeKaprun is daar ook uitermate geschikt voor. Dan eerst op de gletsjer kan zeker t/m mei en dan snel naar het dal om een rondje te lopen. Wie heeft dat al is gedaan?

Golf en ski

Zoals eerder vermeld brengen we nog eind april een aantal video updates uit vanaf de gletsjer van Kaprun. Hopelijk met vrij zonnig weer maar dat wachten we rustig af……voor nu maar weer….. De Groeten.

Ps en tot slot nog 2 afdalingen uit het gebied van SkiWelt die we afgelopen seizoen hebben opgenomen. De afdaling Nieding en de afdaling vanaf de Hohe Salve naar Itter.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×