SkiWelt Early Bird 108/123 km

SkiWelt Early Bird 108/123 kmAfgelopen donderdag hadden we weer de kans om de pistes in Westendorf op te gaan en dan wel een uur eerder dan normaal. We proberen dan altijd wel boven de 100 km uit te komen. Dat is dit keer ook weer gelukt. De teller bleef staan op 108 km. Eerder hadden we al eens 120 km geskied maar dan hadden we deze keer maar niet te lang stil moeten staan bij de hutten voor het eten en drinken. Maar waar het vooral omgaat is dat je als eerste over de maagdelijke pistes kunt knallen en dat hebben we zeker gedaan.

Maar ook kregen we op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk door dat er ook tijdens deze Early Bird 123 km geskied was door Sven Martens en Ivo Rejda. Deze twee mannen hadden vast eten in de zakken mee. Wie biedt er meer. Wel graag aantonen via de skiline App.

Early Bird 123 km Sven Martens Ivo Rejda

Of wij het zelf nog gaan doen dit seizoen is de vraag. Dan zou het as. donderdag moeten gebeuren maar zijn dan ook wel afhankelijk van het weer. Voorlopig kun je de SkiWelt Early Bird nog steeds elke donderdag doen.

SkiWelt Early Bird

Om Half 8 in de ochtend gaat de lift open

Overigens volgende week proberen we zeker nog een video van deze dag te maken. Ook proberen we dan veel pistes in beeld te brengen. Wij hebben in ieder geval van alle 8 de dorpen dan ook de dalafdalingen gedaan. Dat is eigenlijk wel de bedoeling. 52 keer dezelfde piste afgaan vinden wij zelf niet zo’n uitvinding.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...