SkiWelt Early Bird 24 februari 2022 VIDEO

SkiWelt Early Bird 24 februari 2022

SkiWelt Early Bird 24 februari 2022 zo lag de piste erbij om 7:45 uur

SkiWelt Early Bird 24 februari 2022

We zijn weer op deze Early Bird dag om half 8 gestart. Deze dag liep wel anders dan anders want normaal gesproken is dit een dag dat we zoveel mogelijk pistekilometers wilden gaan maken. Ik kon zelf deze poging niet doen want een crash eerder in de week had even wat roet in de sneeuw gegooid. Skiën deed ik na 3 dagen dan weer wel en dat beviel wel weer.

De pistes lagen er in de ochtend FANtastisch bij en de zon deed deze dag ook leuk mee. Niet dat het super zonnig was maar sluierbewolking had de overhand deze dag. Maar het zicht was prima en de pistes top.

We hebben toch nog aardig wat kilometers geskied en we hebben een lange video gemaakt. Skiën jullie mee.

Aan te raden is om de video’s van ons ook eens op de televisie te bekijken. Alles is tegenwoordig op 4K en dat zijn echt fraaie beelden al zeggen we dat zelf.

Op Facebook en Instagram zijn we ook nog live gegaan.

SBS6 Weer Westendorf 24 februari 2022

SkiWelt Early Bird de ochtend zon

SkiWelt Early Bird start op de choralpe

Westendorf Early Bird 24 februari 2022

SkiWelt Kandleralm

SkiWelt Kandleralm

SkiWelt Söll

Brixental Hohe Salve uitzicht op Westendorf

SkiWelt Kandleralm

Grittlmühle grote afsluitbanner

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...