SkiWelt Early Bird skiën is weer geopend

SkiWelt Early Bird skiën is weer geopend. Hou je van vers geprepareerde Ribbeltjespistes dan moet je zeker een keer de Early Bird gaan doen. Iedere donderdag liggen de pistes er vanaf half 8 in de ochtend FANtastisch bij. De liften in Westendorf zijn dan geopend terwijl een uur erna alle andere liften in de verschillende dorpen ook open gaan. Wil je dus heel veel pistekilometers maken op deze dag dan kun je een uur extra skiën.

Wat moet je daarvoor doen?

Gewoon heel vroeg opstaan. Een aantal liften gaan vanaf 30 januari 2019 elke donderdag open om half 8 in de ochtend!

Welke liften en dorpen doen hier aan mee?

Het zijn de dorpen Westendorf en Brixen im Thale en daar kun je gebruik maken van de volgende liften

  • SkiWeltbahn
  • Sonnenlift
  • Choralmbahn
  • Alpenrosenbahn 1 en 2

Maar liefst 22 km aan strak geprepareerde pistes liggen dan voor jullie klaar en natuurlijk gaan alle andere liften in SkiWelt vanaf half 9 open.. Laat maar weten hoe jullie dat vonden.

Wij hebben in het verleden op één van deze donderdagen gebruikt om heel veel kilometers te gaan skiën en dat is gelukt. De teller deze dag is blijven staan op 120 kilometer. Je kunt het hier nog eens nalezen.  Mochten er skiërs zijn die meer dan 120 kilometer geskied hebben op 1 dag dan horen we dat graag. Dat record verbreken we dan graag weer 🙂

Van deze dag hebben we een uitgebreide video gemaakt en die is echt lang (die staat helemaal bovenaan dit bericht. Bijna alle pistes staan er kort op die we hebben gebruikt voor deze 120 kilometer tocht.

Wij willen de eerste belonen die ook de Early Bird gaat doen en die 120 kilometer of meer aan pistenkilometers volbrengt. Skiline.cc is de app waarbij je zult moeten aantonen of je echt deze tocht heb gedaan. Wie durft?

De video die hier onder staat is een compilatie video van de 120 kilometer wie wij toen skiede op één dag.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht