SkiWelt Early Bird skiën vanaf 27 januari 2022

SkiWelt Early Bird

Om half 8 in de ochtend ging de SkiWeltbahn open

SkiWelt Early Bird skiën vanaf 27 januari 2022

Ieder jaar gaan wij altijd wel één keer Early Bird skiën. Het is voor ons niet alleen dat we een uurtje extra kunnen skiën maar we willen op zo’n dag ook de meeste kilometers hebben afgelegd. Waar draaien de liften dan een uur eerder?

Voor de vroege vogels draaien elke donderdag in SkiWelt een aantal gondels en liften al vanaf half 8 in de ochtend! 22 kilometer piste ligt dan al voor je klaar en dat bij zonsopkomst!

In SkiWelt Westendorf openen de Alpenrosenbahn 1 & 2, de Choralmbahn en de Talkaser om 7.30 uur voor vroege vogels die alles uit hun skidag willen halen. Bij een mooie dag heb je prachtig uitzicht over de Kitzbüheler Alpen en Hohe Tauern en zie je de zon van achter de Kitzbüheler Horn opkomen. Daarbij liggen de pistes weer als nieuw aan je voeten. Een FANtastische  ervaring!

Maagdelijke Piste Ribbelpiste

Vanuit SkiWelt Brixen is de SkiWeltbahn en de Sonnenlift ook al open vanaf half 8.  Door de verbinding tussen Brixen im Thale en Westendorf ligt er dus 22 km aan geprepareerde pistes klaar en reken maar dat je alleen maar ribbeltjes ziet!

Je kunt natuurlijk als het wat drukker wordt na 10 uur een stop maken bij een hut voor een heerlijk ontbijt maar…. Wij dagen jullie uit om meer dan 120 km te skiën op zo n dag. Dat is ons zelf ook al eens gelukt. Wil je bewijzen dat je dit ook gelukt is maak dan zeker even een print(screen) van de skiline.cc. Daar wordt alles bijgehouden. We zijn benieuwd.

Skiline SkiWelt 120 km skien

Wij hopen weer een poging te kunnen doen eind februari en zullen jullie daar zeker van op de hoogte houden. Hieronder nog video’s van de Early Bird die wij in het verleden hebben gedaan.

De laatste Early Bird die we hebben gedaan is alweer 2 jaar geleden, Het wordt dus tijd voor een nieuwe ronde. Nog een paar weken en dan kunnen we weer. Maar we hebben in het verleden ook de afdaling Ki West opgenomen (tijdens de eraly bird)  en gingen daar ook als één van eerste overheen. Daar zijn ook beelden van. Check ze maar eens.

SkiWelt Early Bird, wij komen er weer aan!

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Dieters Sportshop Westendorf groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...