SkiWelt een klein rondje door de vers gevallen sneeuw

SkiWelt CampingWelt

SkiWelt CampingWelt startpunt vanuit de campinglift heb je direct aansluiting op maar liefst bijna 500 km pistes van zowel SkiWelt als het skigebied van KitzSki (Kitzbühel en Kirchberg in Tirol)

SkiWelt een klein rondje door de vers gevallen sneeuw

Stefan en Jan zijn in SkiWelt voor een heel kort weekendje en hebben gisteren kunnen genieten van de vers gevallen sneeuw. Dit keer een hele korte update. Er was sneeuw gevallen en als je de dalen ziet dan is alles weer op en top wit. Het zicht was helaas niet al te goed maar dat moeten we voor nu even op de koop toe nemen. Sneeuw zal er moeten gaan vallen en dat staat ook op het menu voor de komende week.

Als alles goed loopt en het zit mee dan kan er best wel een behoorlijke dump worden verwacht. Deze sneeuw zou dan absoluut een uitkomst zijn want de belangrijke maand februari komt er aan. Dan zijn niet alleen de Nederlanders met de Krokusvakantie aanwezig maar ook tal van Bundeslanden uit Oostenrijk en Duitsland zullen ook vakantie komen vieren. Dan is het toch wel fijn dat alle liften en pistes open zijn. Overigens kun je nu ook al vele kilometers maken in het hele gebied maar dat moet natuurlijk wel zo blijven.

Zie hier de korte video en zeker ook nog wat foto’s

Ook op facebook kwam een live video te staan en Jan had weer een Tiktok video samengesteld.

SkiWelt CamnpingWelt

SkiWelt CamnpingWelt

SkiWelt

SkiWelt Brantlalm

SkiWelt flauw zonnetje

SkiWelt winter

SkiWelt winter Brixental

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×