SkiWelt Ellmau geopend 1 december 2023 VIDEO

Ellmau

Ellmau 1 december 2023

SkiWelt Ellmau geopend 1 december 2023 VIDEO

Een week voordat geheel SkiWelt opengaat kun je alvast de eerste meters skiën in SkiWelt. Ellmau is vandaag open gegaan en dat hebben we kunnen waarnemen op de webcams.

Die video die hebben we hieronder voor jullie neergezet.

Maar ook heeft onze weerman een heel prettig bericht gemaakt voor komend weekend (halve tot 1 meter sneeuw) waarbij er een behoorlijk portie sneeuw gaat vallen. Reken maar op een aardige dump. Als we naar onderstaande kaart kijken dan…..

Sneeuwverwachting 1 december 2023

… zie je niet alleen dat de kaart fors rood kleurt maar je ziet ook dat SkiWelt in de vuurlinie ligt om heel veel sneeuw te gaan vangen. We gaan zien of dit uitgaat komen. Bij de opening volgende week vrijdag daar zijn wij bij. Jullie kunnen dan weer rekenen op veel live beelden die we dit lange weekend voor jullie gaan opnemen. Hou de socials en de website maar in de gaten….. en voor de degene die met kerst gaan…. dat is nog maar 25 dagen.

Hieronder nog een oude video update vanuit SkiWelt en als toegift nog een mooie afdaling.

Na het zien van deze beelden kunnen wij niet meer wachten. Jij ook niet. Nog op zoek naar een accommodatie, kijk dan geheel vrijblijvend op onze accommodatiepagina.

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Bergtraum Westendorf logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×