SkiWelt en de aansluiting naar Kitzski VIDEO

Kitzbühel met uitzicht naar Brixental en Hohe Salve

SkiWelt en de aansluiting naar Kitzski VIDEO

Vrijdag 3 februari 2023 gingen we eens de proef op de som nemen hoe snel je van SkiWelt in het skigebied van KitzSki kan zijn.

De aansluiting hiervan die ligt aan de kant van Westendorf, bij de Ki West afdaling. Daar staat ieder 10 minuten aan beide kanten een skibus klaar die je van de Ki West brengt naar de Pengelstein in Kirchberg en omgekeerd. Reistijd 3 a 4 minuten. Dat is wel heel snel en als je gelijk kan instappen dan is dat ook meteen je reistijd. In de video kun je zien of de bus inderdaad gelijk klaar stond…..

Ook stond op het programma om naar de Hahnenkamm in Kitzbühel te gaan. De piste ernaast was open door de sneeuwval van de afgelopen tijd dus het was de hoogste tijd op daar ook weer even poolshoogte te gaan nemen.

Dit alles kun je zien in een nieuwe video update die klaar staat.

Over de aansluiting die moet gaan komen tussen de Ki West en de Pengelstein wordt weer over gesproken. Daar hadden we jullie al eerder over bericht en dat bericht kunnen jullie HIER nog nalezen. Als we meer nieuws hebben daarover dan melden we dat zsm.

Op social media zijn we ook nog live gegaan.

Kirchberg Pengelstein

Kirchberg Pengelstein

Kirchberg richting het Brixental

Kitzbühel Hausbergkante

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...