SkiWelt en voorlopig even afscheid nemen

SkiWelt en voorlopig even afscheid nemen

SkiWelt

SkiWelt en voorlopig even afscheid nemen. Op 2e paasdag 28 maart 2016 waren we voor dit skiseizoen voor het laatst in SkiWelt en dat geldt ook voor alle andere gebieden van de Kitzbühelralpen (behalve de gletsjer maar daar komen we straks op terug)

Dit seizoen kwam laat opgang maar toen de sneeuw er eenmaal was kon je overal goed skiën. Op deze laatste dag dat wij in de Kitzbüheleralpen waren hebben we gekozen om af te sluiten in SkiWelt. Dit keer de pistes van Westendorf, Brixen, Hopfgarten en Söll gezien en wat lag het er nog goed bij. Ook willen we onderstaande apparaten bedanken want zonder deze helden gaat het toch allemaal een stuk minder.

SkiWelt Sneeuwkanonnen

Een veel gestelde vraag is…. waarom sluit een gebied als het nog goed is? Het antwoordt dat wij altijd krijgen…. De werknemers hebben bijna ook allemaal een andere job. Daar gaan de voorbereidingen ook weer van start. Maar het belangrijkste zijn toch wel de inkomsten. De dagjes mensen die komen niet meer en dat brengt dus geen geld meer in de kassa.

Maar kijk nog even naar onze laatste video update van het seizoen voor wat betreft de laag gelegen gebieden maar……. eind april gaan we weer naar de gletsjer van Kaprun. Daar gaan we het seizoen afsluiten en jullie mogen weer meekijken met de verschillende video updates die we gaan doen.

Ook willen we jullie nog bedanken voor het volgen van onze site en we kunnen ook melden dat we doorgaan met informatie delen vanuit Fantastisch Oostenrijk. Hebben jullie nu zelf informatie, video’s of wat dan ook … we geven je graag een podium hier. Je kunt contact opnemen via ons contactformulier.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×