SkiWelt FANtastische omstandigheden Video

SkiWelt

Dit weekend zijn we weer neergestreken in het Brixental. Uiteraard op de Camping in Brixen im Thale (CampingWelt)

Vandaag wilde we absoluut het SkiWelt gebied gaan verkennen. De afgelopen 4 jaar was het in december billen knijpen. Vandaag waren we in Brixen im Thale, Westendorf, Hopfgarten en Söll en wat lagen de pistes er FANtastisch bij. In onze ogen hoeven de mensen zich absoluut geen zorgen te maken over te weinig sneeuw richting de Kerst. Sterker nog er ligt van de top tot het dal alleen maar sneeuw. Prachtige pistes.

SkiWelt

Kijk ook zeker onze video update. Ook hadden we vandaag een extra bezoeker mee. Ronaldo van Wintersportweerman. Onder de indruk geraakt van de camping maar zeker ook het skigebied.

De dag hebben we afgesloten op de Frank Alm. Een oergezellige Oostenrijkse hut. Een aanrader

SkiWelt Frank Alm

Morgen zijn we weer een dag in een skigebied maar we laten het van het weer afhangen waar we gaan skiën. Zondag zou het opklaren en is er meer ruimte voor de zon. Dan staat die dag het Skicircus op het programma. We gaan daar weer een mooi rondje maken als het weer ons gunstig gezind is.

Live komen we ook op onze facebookpagina voor bij. De pagina nog niet geliked… zou je zeker eens moeten doen. Net als ons Instagramaccount.

 

Rehall Enjoy Youre Rides

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...