SkiWelt gaat open 26 en 27 november 2016

SkiWelt gaat open 26 en 27 november 2016

SkiWelt 360 graden panorama

SkiWelt gaat open 26 en 27 november 2016. We hadden het jullie een aantal dagen geleden al gemeld maar nu is dan bekend gemaakt welke dorpen er gaan open met welke liften.

Ellmau, Scheffau, Hopfgarten en Westendorf gaan openen komend weekend. Een behoorlijk aantal liften, pistes en hutten gaan dan ook openen.

Welke zijn dit? Je kunt dit het beste bekijken op de SkiWeltsite

Het winterseizoen is daarmee geopend. Het liefst hadden we meer dorpen in SkiWelt zien openen maar het weer is toch de laatste week niet echt winters geweest. Er zijn tekenen dat daar juist verandering in gaat komen. Het laatste weerbericht van Weerman Jeroen al gelezen? Dit kun je HIER dan nog eens nalezen.

Update 24 november 2016. Het ziet er toch uit dat Hopfgarten en Westendorf het toch niet gaan redden. Maar Scheffau en Ellmau gaan gewoon open.

Scheffau

Summittravel728x90

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

3 reacties

 1. Kees schreef:

  AL lang gaan wij 2x per jaar naar Brixen. Voor de kerst en in maart, maar de laatste 2 jaar zijn wij voor de Kerst niet gegaan. Ik begin toch serieus bang te worden dat het er ook dit jaar niet van komt. Er moet wel voldoende open zijn in Skiwelt en Kitzbuhel

 2. Harm de Bruin schreef:

  Het lijkt erop dat Hopfgarten en Westendorf het niet gered hebben. Op de site niets meer te vinden over deze 2 dorpen qua opening namelijk.

  • Eric schreef:

   Harm, Dat zien wij nu ook. Vandaar dat we wat toegevoegd hebben aan het Artikel. Maar Ellmau en Scheffau gaan wel open…. Het wachten is op kou en dat de kanonnen weer aan kunnen. enig zicht op sneeuwval van enige omvang zien wij op het ogenblik niet maar …wij verwachten dat het goed gaat komen in december….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht