SkiWelt Going Ellmau NEWS!

Going

Er is een nieuwtje te melden vanuit het skigebied van Ellmau en Going. Het nieuwtje is te zien in de onderstaande video. Het heeft te maken met de skipiste die vanaf de Astberg komt. Vanaf deze berg kun je niet alleen naar Going skiën maar zeker ook naar Ellmau. Neem je deze afdaling en kom je langs de Brenneralm. Wij steken niet onder stoelen of banken dat wij daar altijd heel graag een stop maken, de mensen die daar vaker komen (w)eten vast waarom.

Na deze mooi hut moest je altijd 2 wegen doorkruisen en dat is nu het nieuwtje. Voor de weg is een tunnel in de plaats gekomen en dat betekent dat je er over heen kunt skiën en dat je ook geen steentjes meer op de piste tegenkomt. Na deze 2 tunnel is er nog een 3e gemaakt. Wij hebben het idee dat je als skiër of snowboarder door deze tunnel skiet. Je moest daar altijd op een weg skiën waar ook wel eens een auto voorbij kwam. Binnenkort gaan we er een kijkje nemen. Bekijk zeker de video dan kun je het allemaal zien.

Bekijk ook zeker onderstaande video. De schoonheid van Ellmau en Going is dan weer te zien. Ook is de Brenneralm goed in beeld gebracht. We zullen deze hut snel weer een bezoekje gaan brengen.

SkiWelt Going

SkiWelt Going

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht