SkiWelt gratis skipassen voor kinderen tot 15 jaar (wanneer?)

SkiWelt gratis skipassen voor kinderen tot 15 jaar (wanneer?)

In het voor- en naseizoen tot Pasen zijn de skipassen voor kinderen tot 15 jaar gratis.

Een waanzinnig groot aanbod aan gezinsactiviteiten op en naast de piste, gratis skipassen vanaf drie dagen voor kinderen tot 15 jaar in het voor- en naseizoen. SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental maakt zijn reputatie als gezinsvriendelijk skigebied in de winter 22/23 meer dan waar.

Dit alles om het skiën voor gezinnen betaalbaar te houden biedt SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental gratis skipassen vanaf drie dagen voor kinderen tot 15 jaar.

Periode dat deze gratis skipassen voor kinderen tot 15 jaar er zijn: 8 t/m 16 december 2022 en 18 maart 2023 t/m 10 april 2023.

Jonge gezinnen met peuters tot drie jaar kunnen de hele winter goedkoop van de pistes af suizen, want mama en papa hebben maar één liftticket nodig. Prijzen en dergelijke ga naar skiwelt.at

Het ticket voor 3 tot 14 dagen is overdraagbaar en kan afwisselend door een van beide ouders worden gebruikt. Als je in totaal 14 dagen of meer wilt skiën, raadt SkiWelt een van de  verschillende gezinswintertickets aan. Deze zijn qua prijs de moeite waard.

Voor meer informatie en alle opties ga naar skiwelt.at

Scheffau topfoto Jochstube

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×