SkiWelt gunstige aanbiedingen skipassen seizoen 2023/24

SkiWelt topfoto

@Skiwelt facebookpagina

SkiWelt gunstige aanbiedingen skipassen seizoen 2023/24

Nu de prijzen van de skipassen komend seizoen toch weer zijn gestegen komt SkiWelt met gunstige skikaartprijzen.

De kosten stijging die in Oostenrijk in menig gebied wordt doorgevoerd komt voornamelijk voort uit energie en personeelskosten die behoorlijk zijn gestegen. Toch heeft SkiWelt kans gezien om in bepaalde periodes toch een korting te kunnen geven en zelfs is er een periode dat kinderen tot 15 jaar gratis skiën. Meer weten lees dan verder.

familienskiwochen SkiWelt

Familie Skiweken (Familienskiwochen)

Alle kinderen tot 15 jaar kunnen vanaf de start van het seizoen tot 22 december 2023 en vanaf 16 maart tot  en met 1 april 2024 gratis met de skilift omhoog. Daar zit wel een voorwaarde aan.

Als een ouder een SkiWelt-skipas koopt met een geldigheidsduur van minimaal 3 dagen, krijgen alle kinderen die tot het gezin behoren (tot 15 jaar, geboren 2008-2017) in dezelfde periode een gratis skipas voor de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Deze actie is geldig als minimaal 3 dagen van de pas binnen deze actieperiode vallen. De actietickets kunnen niet worden gecombineerd met SuperSkiWochen-acties. Over dit laatste zo meer.

Jungfamilienkarte

Overigens is er nog een mooie aanbieding voor gezinnen met hele kleine kinderen. Dit is de zogenaamde “Jungfamiliekarte” Met deze kaart kunnen de ouders afzonderlijk van elkaar de skikaart gebruiken. Zo kunnen de de ouders gebruik maken van 1 skikaart die overdraagbaar is. Dit geldt voor gezinnen waarvan de kinderen maximaal 3 jaar oud zijn.

Superskiweken SkiWelt

SuperSkiWeken (SuperSkiWochen) 15% korting

In de periode vanaf de seizoenstart tot 22 december 2023 en vanaf 16 maart 2024 t/m 1 april 2024 kun je 15% korting krijgen op je skikaart.

De aanbieding is alleen online te boeken in de ticketshop tot de dag vóór de eerste geldigheidsdag. Houd er rekening mee dat de korting niet rechtstreeks bij het ticketkantoor van de kabelbaan ontvangt! Maw online boeken.

De skipassen in de SuperSkiWeken kunnen niet worden gecombineerd met acties voor de Familieskiweek.

Mocht je in deze periode naar SkiWelt gaan dan weet je in ieder geval dat je een gunstige prijs kunt krijgen.

Naar de Online Shop Klik HIER.

Choralpe SkiWelt Topfoto

Seizoenskaart SkiWelt

Ga je in het winterseizoen een lange periode of meerdere malen dan loont het wellicht al bij minimaal 14 dagen om een seizoenkaart te nemen.

SkiWelt Seizoenspas voor het hele gezin: Als 2 volwassenen (ouders) en het oudste kind (of tiener) elk een seizoenspas kopen, ontvangen alle andere kinderen/jongeren de winterkaart gratis.

Alle tarieven zijn inclusief € 2,- voor de herbruikbare keycard! Bij de kassa worden gratis foto’s gemaakt; meegebrachte foto’s kunnen niet worden gebruikt. Wintertickets zijn NIET overdraagbaar!

Het kindertarief geldt voor personen geboren tussen 2008 en 2017. Kinderen geboren vanaf 2018 kunnen gratis gebruik maken van de lift.

Jongerentarief geldt voor degenen die geboren zijn in de jaren 2005, 2006 en 2007

Meer info klik HIER.

SkiWelt topfoto

@Skiwelt facebookpagina

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

SkiWelt logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×