SkiWelt heeft alle skiverbindingen open

SkiWelt Westendorf Kaiserwetter strak blauw

SkiWelt heeft alle skiverbindingen open

FANtastisch nieuws vanuit SkiWelt. Alle verbindingen zijn open om er weer een geweldig seizoen van te maken.

Vanaf 10 december waren de verbindingen al open tussen Ellmau – Scheffau – Brixen im Thale – Hopfgarten – Itter – Söll. Vanuit Hoch Söll kon ook de afdaling gemaakt worden naar Brixen im thale.

Vanaf 17 december gaat ook de verbinding open tussen Brixen im Thale en Westendorf alsmede de verbinding vanuit Ellmau naar Going en omgekeerd.

Voor degene die er zijn heel veel plezier, wij zullen eind komende week daar weer onze opwachting maken. Als alles goed gaat dan is onze weerman Jeroen er vanaf zondag aanwezig en wellicht dat we dan al wat eerste beelden gaan zien.

Hieronder nog wat bewegende beelden vanuit het verleden en in de komende kerstperiode gaan we weer genoeg nieuwe beelden maken.

Mesnerwirt Westendorf

Turner Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...