SkiWelt hoe zijn de omstandigheden?

SkiWelt hoe zijn de omstandigheden?

Natuurlijk er wordt hier en daar wat afgeklaagd. Is dit terecht? Natuurlijk heeft iedereen een mening en die respecteren we ook maar klagen helpt niet. Als we eea vergelijken met vorig jaar is het een “tikkie” beter. Afgelopen seizoen lag er op dit moment nog bijna niets op de pistes. Sneeuwkanonnen stonden werkloos langs de kant en de eerste echte dump kwam met de kerst. Te laat voor de mensen die de eerste week vakantie hadden en net op tijd voor de 2e week.

Maar hoe staan we er nu voor. Veel gebieden hebben de deuren het laatste weekend van november geopend of het weekend erop. Natuurlijk op kunstsneeuw. Het winterse plaatje ontbreekt maar skiën is zeker mogelijk. In onderstaande video welke we hebben opgepikt van de Facebookpagina van SkiWelt kun je zien dat er gewoon te skiën is….

Overigens wij zetten snel in op deze foto.

SkiWelt

Wanneer denken jullie dat we deze opnames weer kunnen maken in de Kitzbüheleralpen?

En nu dan snel naar de video vanuit diverse plaatsen vanuit SkiWelt. Ellmau, Söll, Hopfgarten en Scheffau zie je voorbijkomen en het was de situatie van dinsdag 8 december 2015…..en er valt gewoon te skiën.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×