SkiWelt Ingezonden video 24 december 2015

SkiWelt Ingezonden video 24 december 2015

SkiWelt Brixen im Thale

SkiWelt, van een volger van het eerste uur, Jeroen, hebben we wat korte video’s gekregen om in elkaar te zetten. Vanaf verschillende locaties laat hij zien waar het prima te skiën is en waar er bv een zogenaamde by pass wordt aangelegd (over dat laatste heb ik ruime ervaring opgedaan maar dat was zonder sneeuw)

Te zien is dat de Kandleralm er perfect bij ligt maar zeker ook de Talkaser bij Westendorf. Een zorgpuntje is wel het laatste stuk naar de nieuwe Jochbahn bij Nieding. Daar hebben we vrachtwagens af en aan zien rijden met sneeuw …. ook hebben de sneeuwkanonnen in het dal weer is sinds hele lange tijd aangestaan.

Maar nu eerst de video van Jeroen. Wie volgt?

Ook uit andere gebieden zijn wij opzoek naar beelden, zit je bv in Zell am See, Kaprun, Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Kitzbühel Kirchberg, Skijuwel, Wildschonau Alpbach oftewel de gebieden van de Kitzbüheleralpen Allstar Card. Mocht je het leuk vinden stuur is wat in of schrijf een kort verhaal over hoe jij deze vakantie beleefd (info@fantastischoostenrijk.nl) of stuur het in via ons contactformulier.

Bluetribe                                Chaletplus

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×