SkiWelt ingezonden video

SkiWelt ingezonden video

SkiWelt

SkiWelt een ingezonden video, we krijgen steeds vaker video’s en foto’s doorgezonden. Er zit altijd bruikbaar materiaal bij. De grote reden is namelijk… het is voor de mensen in Nederland en België sfeer proeven. Hoe is het toch in Oostenrijk en dan met name in Tirol en het Salzburgerland dat willen we weten. Ga zo door met insturen van dit materiaal. Wij willen jullie daar graag een podium voor geven.

Astrid heeft 3 dagen in SkiWelt gezeten en heeft waarschijnlijk alle weertypes wel meegemaakt. Op zondag de 31 januari 2016 een top sneeuwdag. Alles bleef mooi wit tot in het dal. In de avond volgde vloeibare neerslag en het plaatje was de volgende dag nog wel wit maar van de bomen was helaas alleen het groen nog te zien. De laatste dag, 2 februari 2016, was al kouder en de pistes waren ook weer in goede conditie. Onderstaand de onverkorte video van Astrid.

En…. alleen maar goed nieuws te melden. Weerman Jeroen had gisteravond al een geweldig weerbericht. Daar wordt mooie sneeuw voorspeld. Hoeveel er uiteindelijk gaat vallen dat zien we wel. Het is redelijk zeker dat de laagste dalen weer goed wit gaan worden. De eerste Carnavalsweek ziet er dus goed uit qua sneeuw. Of de zon zich nog laat zien dat gaan we zeker weer van Jeroen horen.

Natuurlijk doen we weer een oproep aan jullie om weer video’s of foto’s te sturen. We zien dat graag tegemoet…

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×