SkiWelt Itter Salvistabahn en een reddingsoefening!

SkiWelt Itter Salvistabahn training

SkiWelt Itter Salvistabahn en een reddingsoefening!

We berichten al een tijdje dit jaar over de nieuwe Salvistabahn in SkiWelt Itter. De lift is klaar en wordt getest. Bij dit testen wordt er ook geoefend voor een noodsituatie. Bijvoorbeeld als je de mensen uit een gondel zou moeten evacueren. Daar zijn hele leuke foto’s van. Deze hebben we geleend van de facebookpagina van Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental. Overigens worden dit soort oefeningen niet alleen bij een nieuwe lift gedaan. Ook wordt er regelmatig geoefend bij bestaande liften.

SkiWelt zou opengaan op 5 december en deze datum staat nog steeds. Één ding zou roet in het eten kunnen gooien maar wij houden hoop en we moeten gewoon positief blijven en als we kunnen dan gaan we absoluut deze lift bekijken en natuurlijk ook de nieuwe piste afglijden die gemaakt is boven aan de kleine salve. Daar komt nu de nieuwe Salvistabahn uit.

SkiWelt Itter Salvistabahn training

SkiWelt Itter Salvistabahn training

SkiWelt Itter Salvistabahn training

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer na 16 november 2020 binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Haus Steiner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht